top of page
Yazarın fotoğrafıZen'n Medya Group

SOSYAL MEDYA

Güncelleme tarihi: 5 Ara 2023

Sektörünüzün hangi sosyal kanallarda yer alması gerektiğini biliyor musunuz?


Markanızın sektörel alanda uygun sosyal medya platformlarından hangilerinde yer alması gerek, hangi sosyal platformlar içerik etkileşimini arttırır? Gibi soruların cevaplarını sizler için verelim.


Marka Bilinirliği


Uzman sosyal medya ekibimiz, markanızın analizini çıkartarak hesaplarınızın hangi sosyal platformlara uygun olduğunu belirliyor.


Kreatif Marka Yapısı


Her markanın en önemli başlangıç notalarından biri kreatif marka yapısını oluşturmaktır. Kullanıcıların markanızı tanımakta ilgi çekmesi ve akılda kalır türden kreatif yapısına girmesi önemlidir. Yeni kurulacak markaların kreatif yapısını belirlemekte sorun yaşadıkları ve bu yapıyı kurmakta sıkıcı davrandıklarını biliyoruz.

Markaların ilk imzası kreatif yapılarıdır. Buna özgün çalışma yapmaları ve kullanıcı bilincinde kalmaları oldukça önemlidir.





Sosyal Medya


Kullanıcıların ürün veya hizmetin uygulamalı deneyimlerini oldukça önemlidir.Kullacılar sosyal platformlarda ürünün güvenirliği konusunda dikkatli ve zor karar verme aşamasından geçerler.Sosyal medya platformlarında farklı kampanya türleri ile marka güvenini kazandırmak, ürün ve alının hizmetin ne kadar uygunluk içeridiğini belirten paylaşımlarıda bu konuda önem taşır.


Sizde markanızı doğru platformda tanıtmak, doğru hedef kitle ile iletişimde olmak istiyorsanız uzmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.


45 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page