top of page
Yazarın fotoğrafıZen'n Medya Group

ÇEKİM

Güncelleme tarihi: 5 Ara 2023

Hadi Youtube kanalınızı oluşturalım ve sizi geleceğin yayıncısı yapalım.


Firma ya da kişisel Youtube kanalı kurmak ve doğru izleyiciye ulaşmak çok da zor değil.

Doğru izleyici


Youtube'un yayıncıları için (youtuber) izleyicilerine erişebilecekleri bir çok kanalı mevcuttur.

Youtube video yayınlanmasını çok seven sosyal platformlardan biridir.Yayıncılarına gelir ve katkı sağlayan yapısı ile dünyada kullanıcı üyeliğinde önce bir platformdur.

Youtube Kanal


Youtube kanalınızı oluşturarak, kaliteli video içeriklerini ve anahtar başlık kelimelerinizi belirlemek çok önemlidir.İzleyiciler arama motorunda anahtar kelime aratması ile içeriklerinize ulaşır.Google entegrasyonu ile çalışan Youtube, Google arama motorunda da ön sıralarda yer almanızı sağlar.Bu sayede izleyicilerinizin size ulaşma hızı artmış olur.


Youtube Kreatif


Youtune kanal kreatifinizde öncü Youtuber olmanızda önem taşır.Kanal yapısı, içeriklerin çokluğu ve güncel içerik yönetimi ile erişim oranlarınız artış gösterir.

Youtube Gelir


Youtube'da gelir elde etmek için öncelikle Youtube'un istemiş olduğu içerik yayınlama ve izlenme seviyesini tamamlamak gerekir.Bir çok izleyici kanal daveti, Youtube reklam çalışmaları ile izlenme sayısını ve kanal ziyaret verilerini arttırabilirsiniz.Bu sayede hızla etkileşim alarak Youtube'un gelir elde eden yayıncılarından biri haline gelebilirsiniz.

39 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page